Dief in goot blijkt lid te zijn van een criminele bende- Video

Op woensdag hebben een gemengd team van recherche van regio Midden en het Regio Bijstand Team (RBT) Midden een criminelen bende opgerold. Volgens de politie is de bende verantwoordelijk voor een aantal gewapende overvallen in Brownsweg, Kasipora en in het Oosten van Suriname. De 34-jarige verdachte Farelgo N, werd na een tip aangehouden. De verdachte was volgens de politie samen met de 20-jarige Serena D in een voertuig te Wintiwai, bij het zien van de politie ging de verdachte met hoge snelheid er vandoor om aan zijn aanhouding te ontkomen.

Aan deToemoekhoemakstraat, liet de verdachte het voertuig achter en ging vervolgens verder te voet, waarschuwingsschoten brachten de verdachte ook niet tot gedachten, waarna de politie genoodzaakt was gericht te schieten. De verdachte werd daarbij in zijn boven been geraakt. Per ontboden ambulance is hij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis waar hij onder politiebewaking is opgenomen.
De 20-jarige Selena, werd kort daarvoor door leden van RBT Midden klemgereden toen ze verder probeerde te vluchten met het voertuig. In het voertuig troffen de agenten een loop van een jachtgeweer, een aantal scherpe hagelpatronen, maskers, handschoenen, houwers, een aantal mobiele telefoons en een handbijl.

De 33-jarige Marvin D, die zich te Ephraimzegen bevond ging er ook vandoor toen hij de politie zag, maar werd even later aan de IndiraGhandiweg aangehouden nadat hij door een politie kogel is geraakt in zijn rechter been.

In het voertuig van Marvin trof de politie een dubbelloops jachtgeweer, maskers, messen, handschoenen, een aantal scherpe 9 mm patronen en een aantal mobiele telefoons aan. Het is gebleken dat het jachtgeweer kort geleden bij een overval te Kasipora is buitgemaakt.

Beide voertuigen en alle andere zaken zijn in beslag genomen. Alle aangehouden verdachten zijn na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Bekijk de beelden hieronder en mocht u ook een tip hebben. App de redactie: 777-8090


Random Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.