Dief in goot blijkt lid te zijn van een criminele bende- Video

Op woensdag hebben een gemengd team van recherche van regio Midden en het Regio Bijstand Team (RBT) Midden een criminelen bende opgerold. Volgens de politie is de bende verantwoordelijk voor een aantal gewapende overvallen in Brownsweg, Kasipora en in het Oosten van Suriname. De 34-jarige verdachte Farelgo N, werd na een tip aangehouden. De verdachte was volgens de politie samen met de 20-jarige Serena D in een voertuig te Wintiwai, bij het zien van de politie ging de verdachte met hoge snelheid er vandoor om aan zijn aanhouding te ontkomen.

Aan deToemoekhoemakstraat, liet de verdachte het voertuig achter en ging vervolgens verder te voet, waarschuwingsschoten brachten de verdachte ook niet tot gedachten, waarna de politie genoodzaakt was gericht te schieten. De verdachte werd daarbij in zijn boven been geraakt. Per ontboden ambulance is hij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis waar hij onder politiebewaking is opgenomen.
De 20-jarige Selena, werd kort daarvoor door leden van RBT Midden klemgereden toen ze verder probeerde te vluchten met het voertuig. In het voertuig troffen de agenten een loop van een jachtgeweer, een aantal scherpe hagelpatronen, maskers, handschoenen, houwers, een aantal mobiele telefoons en een handbijl.

De 33-jarige Marvin D, die zich te Ephraimzegen bevond ging er ook vandoor toen hij de politie zag, maar werd even later aan de IndiraGhandiweg aangehouden nadat hij door een politie kogel is geraakt in zijn rechter been.

In het voertuig van Marvin trof de politie een dubbelloops jachtgeweer, maskers, messen, handschoenen, een aantal scherpe 9 mm patronen en een aantal mobiele telefoons aan. Het is gebleken dat het jachtgeweer kort geleden bij een overval te Kasipora is buitgemaakt.

Beide voertuigen en alle andere zaken zijn in beslag genomen. Alle aangehouden verdachten zijn na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Bekijk de beelden hieronder en mocht u ook een tip hebben. App de redactie: 777-8090


This post was last modified on September 28, 2017, 3:47 pm

Share

Recent Posts

Winkelier drie keer beschoten door militair te Frederikshoop.

Donderdag is aan de Frederikshoop een winkelier door een militair neergeschoten. Volgens ooggetuigen heeft de militair geprobeerd de winkelier te…

June 2, 2018 8:57 am

Jongetje aangevallen door pitbull ( video)

Op de beelden hieronder is te zien hoe het beest het jongetje aan zijn been beet en niet wilde loslaten.…

June 1, 2018 7:15 pm

Guno kapt broer terwijl die lag te slapen

De 48-jarige Guno W. rende op dinsdag 22 mei met bloedverwondingen het politiebureau Flora binnen. De gewonde man was op…

June 1, 2018 3:50 pm

Meisje krijgt klappen van politieagent in Rotterdam.

Op de beelden die viraal gaan op het internet is te zien hoe de dame de politieagent slaat en vervolgens…

June 1, 2018 3:37 pm

17-jarige jongen verdronken in de Surinamerivier

Het ontzielde lichaam van de 17-jarige jongen Shawn Lehman is op dinsdag 29 mei uit de Suriname rivier opgevist. Shawn…

May 31, 2018 4:57 pm

Rohilio aangehouden voor brandstichting

In de nacht van donderdag 3 mei op vrijdag 4 mei hadden onbekenden een woning in het ressort Meerzorg in…

May 31, 2018 6:58 am