Dertig mensen opgegeten door “kannibaal echtpaar”

Een “kannibaal echtpaar” zou toegegeven hebben dat ze gedurende een periode van 18 jaar ten minste 30 mensen hebben laten vermoorden en hebben opgegeten.

De politie heeft in Zuid-Rusland lichaamsdelen zoals vlees en huid in de woning van de verdachten aangetroffen.
Beelden van de aanklagers, die te gruwelijk zijn om te publiceren, laten iemands hoofd zien op een bord omringd met sinaasappels. Een andere afbeelding toont een verdachte met een afgehakte hand in de mond. Een ander foto bevat lichaamsdelen in een pot waar ze werden bewaard in een soort vloeibaar.

Dmitry Bakshaev, 35, is één van de mensen die als betrokken worden beschouwd en hij zou de politie verteld hebben dat hij mensen begon te eten in 1999 het jaar waarin het hoofd op een plaatje werd genomen.

Ook zijn vrouw Natalia, 42 jaar, is gearresteerd na de ontdekking van al het bewijsmateriaal bij hen thuis in Krasnodar.
Bakshaev en zijn echtgenoot hebben ook menselijke resten opgeslagen in hun koelkast en vriezer, net als in een kelder. Volgens bronnen in de Russische onderzoekscommissie die ernstige criminaliteit in Rusland onderzoekt werden zeven verpakkingen met bevroren lichaamsdelen gevonden, terwijl er’ ook vlees’ in potten werd aangetroffen.

Natalia Smyatskaya, senior assistent van het hoofd van de onderzoekscommissie Krasnodar, bevestigde dat de dode vrouw op de foto is geïdentificeerd en niet lang geleden was verhuisd naar Krasnodar.

Random Posts

One thought on “Dertig mensen opgegeten door “kannibaal echtpaar”

  1. Helemaal niet zo leuk meer dat er 30 mensen door kannibaal echtpaar vreselijk mishandeld en doodgeslagen werden.Ze moeten het door de rechter verschijnen en ze krijgen doodstraf ,ik weet het niet ,hoelang krijgen ze .Ik vind het heel veel vreselijk,om te horen en ik vind kannibaal echtpaar een gemene bedriegers..

Leave a Reply

Your email address will not be published.