Drie verdachten mishandeling medewerkster GOw2 aangehouden – video

De politie heeft drie verdachten aangehouden die betrokken zijn geweest bij de brute mishandeling van een vrouwelijke medewerkster van GOw2.

Volgens de politie verklaarde het slachtoffer dat de verdachte (Top Up) heeft opgewaardeerd zonder ervoor te willen betalen, maar zij attendeerde de hem erop alsnog te betalen, maar die weigerde en ging vervolgens te keer tegen de vrouw. Maar een andere bezoeker kon voorkomen dat zij werd aangevallen door de verdachte.

In de vroege ochtend van maandag 6 november keerde de verdachte met een bende van zes manspersonen terug naar het pompstation waar het slachtoffer op moment op het werk zat. Op een gegeven moment ontstond er woordenwisseling tussen de rasta en de vrouw. Op de beelden hieronder is te zien hoe de vrouw vervolgens een klap in het gezicht krijgt en dat zij vervolgens door het drietal letterlijk en figuurlijk in elkaar wordt geslagen.

Eén van de daders sloeg de vrouw met de platte kant van een houwer en kapmes, uiteindelijk wordt zij door de rasta keihard tegen de muur getrapt. De vrouw liep een blauwe oog op en haar mond en oren hebben barsten opgelopen.

één van de laffe daders mishandeling medewerkster van GOw2 opgepakt

bekijk hieronder de gruwelijke beelden.

Random Posts