Crimineel die in rivier sprong doodgeschoten door de politie – video

In Florida loopt een onderzoek naar een politieoptreden waarbij een man werd doodgeschoten in de Miami River. Verschillende lokale media meldde dat het om een crimineel ging die gezocht werd door de politie voor een bankoverval die hij op 29 september zou hebben gepleegd.

De 52-jarige Ernesto Padron sloeg op de vlucht toen de politie op het punt stond om hem te arresteren, hij zou volgens de politie een wapen van een agent hebben afgepakt en stal vervolgens twee voertuigen, wat leidde tot een twee uur durende politieachtervolging. Na de achtervolging sprong de man in het water in de Miami River, daar werd de 52-jarige Padron omsingeld en lag hij ongeveer een halfuur in het water.

Volgens de politie was Padron gewapend en weigerde hij zich over te geven. Er zou dan iets gebeurd zijn waardoor een agent het vuur opende. Volgens de eerste rapporten schoten negen agenten kogels af, waarna het slachtoffer overleed.

De man zou een bekende van de politie zijn die bijna de helft van zijn leven achter de tralies doorbracht en hij 23 jaar in de gevangenis voor misdrijven als overvallen en diefstallen.

Random Posts