Cardi B verwacht dochter

Rapster Cardi B maakte woensdag in de Howard Stern Show bekend dat zij zwanger is van een dochter. Cardi B maakt nog niet bekend wat de naam zal zijn van haar dochter. “Die heeft mijn vriend uitgekozen. Als je hem gaat interviewen, vertelt hij je die wel”, zegt zij aan de presentator.

In april tijdens een optreden in de Amerikaanse show Saturday Night Live onthulde Cardi B dat ze zwanger is. De Bodak Yellow-rapper kwam het podium op in een volumineuze jurk met veren, waarin ze haar buik nog wist te verhullen.

Tijdens het tweede nummer, Be Careful, werd pas zichtbaar dat ze zwanger is. Aanvankelijk was de camera alleen gericht op haar gezicht, maar halverwege het lied werd uitgezoomd en verscheen de hiphopsensatie in een niets-verhullende witte avondjurk. “Bedankt voor al jullie reacties. We voelen ons gezegend”, schreef Offset daarna op Instagram bij een foto van hem en zijn verloofde.

Offset, vooral bekend van het Amerikaanse hiphoptrio Migos, is sinds eind oktober verloofd. De rapper vroeg zijn vriendin ten huwelijk tijdens een concert in Philadelphia.

Cardi B is de eerste vrouwelijke rapper in negentienjaar die de eerste plaats in Amerikaanse hitlijsten haalde. Vorig jaar schreef zij geschiedenis met haar nummer Bodak Yellow.

Share

Random Posts