Buurman kapt tweejarige buurtmeisje in de buikstreek te Leiding

De 2-jarige peuter Recelincha T. is op donderdag 24 augustus slachtoffer geworden van een kap partij te Leiding 20, in het politie ressort Santo Dorp.

De ouders deden samen met het slachtoffer het politiebureau Santo Dorp aan. Met een gapende wond in de buikstreek is zij per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

Volgens verklaring van de vader van het kind is hij gouddelver. Bij terugkeer uit het binnenland besloot hij met zijn dochtertje naar de winkel te gaan. Toen hij van de winkel kwam, werd hij plotseling door zijn buurman Rodney V. (32) achterna gezeten met een scherp voorwerp. Hij zette het op een lopen en het gelukte hem thuis aan te komen en deed de deur van zijn woning op slot.

Rodney met wie hij vermoedelijk een oude vete heeft, trapte de deur in. De verhitte buurman maakte gelijk kapbewegingen in zijn richting. Zijn dochtertje is hierbij geraakt en liep zware verwondingen op in haar buikstreek.

De verdachte is opgespoord en op zijn woonadres aangehouden. Ook het scherp voorwerp is aangetroffen en in beslag genomen.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de buurman achter slot en grendel geplaatst. De politie van Santo dorp zet het onderzoek in deze zaak voort.(KPS)

Share

Recent Posts

Winkelier drie keer beschoten door militair te Frederikshoop.

Donderdag is aan de Frederikshoop een winkelier door een militair neergeschoten. Volgens ooggetuigen heeft de militair geprobeerd de winkelier te…

June 2, 2018 8:57 am

Jongetje aangevallen door pitbull ( video)

Op de beelden hieronder is te zien hoe het beest het jongetje aan zijn been beet en niet wilde loslaten.…

June 1, 2018 7:15 pm

Guno kapt broer terwijl die lag te slapen

De 48-jarige Guno W. rende op dinsdag 22 mei met bloedverwondingen het politiebureau Flora binnen. De gewonde man was op…

June 1, 2018 3:50 pm

Meisje krijgt klappen van politieagent in Rotterdam.

Op de beelden die viraal gaan op het internet is te zien hoe de dame de politieagent slaat en vervolgens…

June 1, 2018 3:37 pm

17-jarige jongen verdronken in de Surinamerivier

Het ontzielde lichaam van de 17-jarige jongen Shawn Lehman is op dinsdag 29 mei uit de Suriname rivier opgevist. Shawn…

May 31, 2018 4:57 pm

Rohilio aangehouden voor brandstichting

In de nacht van donderdag 3 mei op vrijdag 4 mei hadden onbekenden een woning in het ressort Meerzorg in…

May 31, 2018 6:58 am