Brunswijk: Ik ken terreurverdachte niet

ABOP-voorzitter Ronnie Brunswijk zegt in gesprek met Starnieuws de partner van zijn dochter, die een terreurverdachte is, niet te kennen. Zijn dochter was samen met de man aangehouden. Haar huis is ook overhoop gehaald, maar er is niets gevonden. De dochter van Brunswijk werd na enige tijd vrijgelaten. De verdachten die sinds zondag zijn gearresteerd, worden later op de dag voorgeleid voor de rechter-commissaris die de aanhouding zal toetsen.

De dochter van Brunswijk was samen met de verdachte van terrorisme in de auto tijdens de arrestatie. Voor de politicus is het logisch dat zij ook meegenomen was voor verhoor. "Haar huis dat op hetzelfde terrein is als van mij, is onderzocht door de politie, maar er is niks gevonden. Zij heeft niks met de zaak te maken," stelt Brunswijk. Hij beweert dat de verdachte niet zijn schoonzoon is. "Ik ken hem niet eens. Ik heb gehoord dat hij de vriend is van mijn dochter," zegt Brunswijk.

De politicus merkt op dat Suriname ver moet blijven van terrorisme. "Wij willen niks te maken hebben met ISIS of welke terroristische organisatie dan ook. Laat de zaak grondig worden onderzocht. Het volk van Suriname moet ver blijven van dit soort zaken," voert Brunswijk aan. De verdachten worden bijgestaan door Raoul Lobo en Murwin Dubois.(starnieuws)

This post was last modified on August 20, 2017, 8:13 am

Share

Recent Posts

Winkelier drie keer beschoten door militair te Frederikshoop.

Donderdag is aan de Frederikshoop een winkelier door een militair neergeschoten. Volgens ooggetuigen heeft de militair geprobeerd de winkelier te…

June 2, 2018 8:57 am

Jongetje aangevallen door pitbull ( video)

Op de beelden hieronder is te zien hoe het beest het jongetje aan zijn been beet en niet wilde loslaten.…

June 1, 2018 7:15 pm

Guno kapt broer terwijl die lag te slapen

De 48-jarige Guno W. rende op dinsdag 22 mei met bloedverwondingen het politiebureau Flora binnen. De gewonde man was op…

June 1, 2018 3:50 pm

Meisje krijgt klappen van politieagent in Rotterdam.

Op de beelden die viraal gaan op het internet is te zien hoe de dame de politieagent slaat en vervolgens…

June 1, 2018 3:37 pm

17-jarige jongen verdronken in de Surinamerivier

Het ontzielde lichaam van de 17-jarige jongen Shawn Lehman is op dinsdag 29 mei uit de Suriname rivier opgevist. Shawn…

May 31, 2018 4:57 pm

Rohilio aangehouden voor brandstichting

In de nacht van donderdag 3 mei op vrijdag 4 mei hadden onbekenden een woning in het ressort Meerzorg in…

May 31, 2018 6:58 am