Boze klanten gaan verhaal halen bij eigenaar Fly-Su

Dinsdag 12 december zijn boze klanten bij de eigenaar van reisbureau Fly-Su in Zeeburg geweest. Tientallen boze klanten gingen verhaal halen bij de eigenaar, ze hadden tickets naar Suriname geboekt bij de eigenaar, maar hebben die nooit ontvangen.

Voor de etalage van het bedrijfje aan de Bijlmerdreef in Amsterdam Zuidoost hangt sinds gister een briefje met 'failliet' geschreven. Gedupeerden zeggen dat het reisbureau de afgelopen dagen nog gewoon geld aannam voor tickets naar Suriname. Ze vermoeden dat ze zijn opgelicht en trokken daarom naar de woning van de eigenaar op Zeeburg, meldt AT5.

Andere klanten hebben zelf filmpjes op social media geplaatst en verzoeken de eigenaar om hun geld of ticket alsnog te geven.

Een ander klant ging gister zijn ticket ophalen en was verrast met de brief op de raam van het bedrijf. Ook een ander klant verteld aan AT5 dat er 65 personen gedupeerd zijn, maar vermoedt dat het veel meer zijn. De bedragen variëren tussen de 700 en 1200 euro.

Kerst zonder familie.
Los van het geld dat ze kwijt lijken te zijn, zeggen de gedupeerden dat alle vluchten naar Suriname de komend tijd volgeboekt zijn. AT5 sprak ook met een vader wiens kinderen al naar Suriname gevlogen zijn. Hij loopt nu kerst met zijn familie mis.

Oplichterij met tickets naar Suriname komt met enige regelmaat voor. Of er nu ook weer sprake is van oplichting, is nog geen uitgemaakte zaak.

Suriguide/AT5

Share

Recent Posts

Winkelier drie keer beschoten door militair te Frederikshoop.

Donderdag is aan de Frederikshoop een winkelier door een militair neergeschoten. Volgens ooggetuigen heeft de militair geprobeerd de winkelier te…

June 2, 2018 8:57 am

Jongetje aangevallen door pitbull ( video)

Op de beelden hieronder is te zien hoe het beest het jongetje aan zijn been beet en niet wilde loslaten.…

June 1, 2018 7:15 pm

Guno kapt broer terwijl die lag te slapen

De 48-jarige Guno W. rende op dinsdag 22 mei met bloedverwondingen het politiebureau Flora binnen. De gewonde man was op…

June 1, 2018 3:50 pm

Meisje krijgt klappen van politieagent in Rotterdam.

Op de beelden die viraal gaan op het internet is te zien hoe de dame de politieagent slaat en vervolgens…

June 1, 2018 3:37 pm

17-jarige jongen verdronken in de Surinamerivier

Het ontzielde lichaam van de 17-jarige jongen Shawn Lehman is op dinsdag 29 mei uit de Suriname rivier opgevist. Shawn…

May 31, 2018 4:57 pm

Rohilio aangehouden voor brandstichting

In de nacht van donderdag 3 mei op vrijdag 4 mei hadden onbekenden een woning in het ressort Meerzorg in…

May 31, 2018 6:58 am