Bewoners Pikin Saron: We hebben geen elektriciteit en schoon drinkwater

Woensdag 8 november hebben bewoners van Pikin Saron de weg naar Apoera gebarricadeerd. Volgens de bewoners hebben ze geen elektriciteit en dat ze geen schoon drinkwater hebben. Ook wordt er vermeld dat het heel slecht gaat met de gezondheid van de bewoners en dat kinderen met een kaars moeten studeren.

Door middel van een voertuig met een Surinaamse vlag en een boomstam op de weg willen de bewoners hun stem laten horen.

Alexander benadrukt dat de plaatselijke gemeenschap onder erbarmelijke omstandigheden moet leven, terwijl de dorpsleiding onder leiding van kapitein Earl Papoto, geen concrete stappen onderneemt. Meerdere pogingen die gedaan zijn om de attentie van de overheid te krijgen, hebben tot nu toe niet het gewenste resultaat opgeleverd, meldt Suriname Herald.

De bewoners zijn heel erg ontevreden over de manier hoe ze door de regering worden behandeld, ze vinden het niet kunnen en zijn moe, andere zijn van mening dat de regering de mensen aan hun lot over heeft gelaten. Maar niet alleen in Pinkin Saron zijn de mensen ontevreden, overal in Suriname doen mensen hun beklag over het beleid van Bouterse.

Random Posts