Betrapte vriend mishandelt zwangere vriendin – video.

Op beelden die op het internet zijn opgedoken waarop te zien is hoe een man zijn zwangere vriendin op brute wijzen mishandeld. Zij werd mishandeld nadat zij hem samen met zijn sidechick heeft betrapt. Op de beelden is te horen dat de vriendin verteld dat ze samen met hem woont en zwanger is. Ook is te horen dat de vrouw hem verzoekt om de waarheid te zeggen, maar daarin had hij geen zin en ontkende alles.

Ook de sidechick die samen met hem is gaf aan geen interesse te hebben in hun conflict en zei dat ze geen probleem mee heeft dat hij ze allebei bedrieg. De gemoederen liepen vervolgens zo hoog op dat de er een gevecht ontstond tussen de vrouwen.

Je zou dan denken dat een man zijn vrouw en ongeboren kindje zou beschermen maar in plaats daarvan viel juist deze man zijn zwangere vriendin aan en sloeg haar vervolgens een aantal keren in het gezicht met zijn vuisten.

Op de achtergrond hoor je ook omstanders schreeuwen dat de vrouw zwanger is, maar de vriend gaf geen enkel gehoor en bleef zijn vriendin maar slaan. Zie hieronder de gruwelijke beelden.

Random Posts