Bejaarde vrouw wilde bank beroven vanwege 400 dollar

PHILADELPHIA - Een 86-jarige vrouw - met rollator - is in Philadelphia gearresteerd nadat ze met een wapen had geprobeerd een bank te beroven. De hoogbejaarde ’miste 400 dollar’ en eiste dat terug.

Emily Coakley was een dag eerder bij dezelfde bank geweest, maar toen ze daar later van thuiskwam en haar geld telde, miste ze naar eigen zeggen 400 dollar. Dat schoot haar in het verkeerde keelgat en dus besloot ze de volgende dag op hoge poten terug te keren, gewapend met een pistool.

Ze rolde haar rollator de bank binnen en richtte haar wapen op de bankbediende. Maar haar actie hield niet lang stand want al snel werd ze gearresteerd. Coakley werd in de boeien geslagen en samen met haar rollator uit de bank begeleid.

Ze werd aangeklaagd voor zware mishandeling, diefstal, terroristische dreiging en aanverwante overtredingen. De hoogbejaarde vrouw is vrijgelaten in afwachting van haar rechtszaak.

„Dat is waanzinnig. Niet te filmen dit”, aldus een klant van de bank tegen Fox 29. „Dat zie je niet vaak. Ik heb nog nooit van een overvaller gehoord met die leeftijd. En dan ook nog gewapend.” aldus een andere klant.

De FBI onderzocht haar revolver en concludeerde dat het wapen niet geladen was. Coakley had echter wel kogels bij zich.(Telegraaf)

Share

Recent Posts

Winkelier drie keer beschoten door militair te Frederikshoop.

Donderdag is aan de Frederikshoop een winkelier door een militair neergeschoten. Volgens ooggetuigen heeft de militair geprobeerd de winkelier te…

June 2, 2018 8:57 am

Jongetje aangevallen door pitbull ( video)

Op de beelden hieronder is te zien hoe het beest het jongetje aan zijn been beet en niet wilde loslaten.…

June 1, 2018 7:15 pm

Guno kapt broer terwijl die lag te slapen

De 48-jarige Guno W. rende op dinsdag 22 mei met bloedverwondingen het politiebureau Flora binnen. De gewonde man was op…

June 1, 2018 3:50 pm

Meisje krijgt klappen van politieagent in Rotterdam.

Op de beelden die viraal gaan op het internet is te zien hoe de dame de politieagent slaat en vervolgens…

June 1, 2018 3:37 pm

17-jarige jongen verdronken in de Surinamerivier

Het ontzielde lichaam van de 17-jarige jongen Shawn Lehman is op dinsdag 29 mei uit de Suriname rivier opgevist. Shawn…

May 31, 2018 4:57 pm

Rohilio aangehouden voor brandstichting

In de nacht van donderdag 3 mei op vrijdag 4 mei hadden onbekenden een woning in het ressort Meerzorg in…

May 31, 2018 6:58 am