Backstreet Boys komen met nieuwe single

De Backstreet Boys brengen donderdag 17 mei een nieuwe single uit. Het nummer heeft de titel Don’t go breaking my heart, laat de band maandag weten op hun sociale media. Het nummer staat op het nieuwe album van de jongensband, dat later dit jaar zal uitkomen.

Backstreet Boys, ook wel bekend als BSB, is een Amerikaanse zanggroep die op 20 april 1993 geformeerd is in Orlando, Florida. Van origine bestond de band uit vijf leden: AJ McLean, Nick Carter, Howie Dorough, Kevin Richardson en Brian Littrell. Tijdens een van de traditionele etentjes met Pearlman kreeg de groep hun naam. Tegenover het restaurant waarin ze zaten was een soort vlooienmarkt waar veel jongeren uit de buurt vaak rondhingen. Deze markt had de naam Backstreet Market.

De jongens vonden de naam Backstreet alleen te kort, en na onderling overleg besloten ze verder te gaan onder de naam Backstreet Boys.

De Backstreet Boys hebben wereldwijd meer dan 130 miljoen albums verkocht. Dit maakt ze de bestverkochte “boyband” ooit. Ook zijn ze, volgens de US Billboard 200, de eerste sinds Sade die met al hun albums in de top 10 hebben gestaan.
Van juli tot en met november van dit jaar staat de band met een reeks shows in de gokstad Las Vegas.

Twitter embedding:

Share

Random Posts