Baby zonder neus en oren voor ‘ buitenaards wezen’ gezien door dorpelingen – video

Een pasgeboren baby die met ernstige gezichtsmisvormingen is geboren, wordt door dorpelingen als een ‘ buitenaards wezen’ gezien.

Het kind zonder naam werd in de vroege ochtend op dinsdag geboren in de Indiase deelstaat Uttar Pradesh, zonder oren of neus en met de ogen uit de oogkas.Volgens de moeder waren de ogen van het kind rood en reusachtig. Hij keek me aan en zijn neus was plat en hij had geen oren. Tegen 4 uur was het kind geboren en de moeder was zo opgewonden om haar kind te zien, maar toen ze het kind zag, kon ze haar ogen niet geloven wat ze zag,”.Ik heb nog nooit eerder een kind als dit gezien”., aldus de moeder.

Vanaf het moment dat de baby geboren werd, kwamen anderen uit het dorp naar het huis om het kind te zien, en het kind uitmaakte voor ‘ buitenaards wezen’.

Volgens Arshad,vader van het kind, is de misvormingen van zijn zoon Gods wil, en hij is er optimistisch over dat hij de baby kan helpen om zolang mogelijk een goed leven te hebben.
God heeft hem aan ons gegeven’, zei Arshad. We zullen hem niet in de steek laten. We zullen voor hem zorgen zolang hij leeft.

De baby jongen woog vijf kilo en heeft gezonde ledematen. Artsen hebben verklaard dat hij goed kan ademen en dat ze geloven dat hij het zal overleven. Arshad en Karishma, die ook een tweejarige dochter hebben, hopen op een wonder dat hun zoon een lang en gezond kan hebben.

Share

Random Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.