Baby geboren met schotwond nadat zwangere moeder werd beschoten

Een kindje werd door een kogel nadat de moeder (19) door meerdere kogels werd geraakt, meldt de politie van Memphis. De moeder die 36 weken zwanger was reed in een auto met twee personen toen ze werden beschoten. Volgens de politie reden ze na de schietpartij naar het nabijgelegen ziekenhuis.

De vrouw werd met spoed geopereerd aan haar schotwonden en beviel direct van haar baby. Tot verbazing van de artsen bleek ook de baby een schotwond te hebben. Het is niet bekend of het kleine mensje hier blijvende schade aan overhoudt. Ook geven de Amerikaanse media geen details over de toestand van de moeder. Wel is bekend dat er eerder deze week ook al een schietpartij was op hetzelfde stukje snelweg. Een man omschreef hoe hij daar reed, tot er twee auto’s naast hem kwamen rijden die zijn auto doorzeefden met kogels, schrijft de Metro.

De auto waarin de slachtoffers in zaten had vier kogelgaten in de passagierszijde, een gebroken raam en een grote hoeveelheid bloed in de voorstoel. Ook heeft de politie heeft geen verdachte aangehouden en roept getuigen op om zich te melden.

Share

Random Posts