Arubaanse peuter (3) dood gevonden

Het 3-jarige jongetje dat op Aruba werd vermist, is vandaag dood gevonden. Zijn 5-jarige broertje overleed afgelopen vrijdag, vermoedelijk aan ernstige mishandeling.

Zowel de autoriteiten als burgers op het eiland hebben de afgelopen dagen flink naar de peuter gezocht. Vandaag werd het jongetje op het eiland gevonden. Het lichaam was ergens op het eiland begraven, aldus lokale media die verwijzen naar het Openbaar Ministerie.

Zijn 5-jarige broertje Risandroh werd woensdag zwaargewond opgenomen in het ziekenhuis. Hij had een hersenbloeding, gebroken ribben, ongenezen fracturen en tal van littekens. De moeder verklaarde dat haar zoontje ongelukkig was gevallen in de speeltuin. De arts geloofde dat niet en schakelde de politie in. De jongen overleed vrijdag.

Vanochtend vertelde minister van Justitie van Aruba Andin Bikker nog tijdens een persconferentie dat de ouders nauwelijks informatie gaven over de verblijfplaats van de driejarige. Buren van de ouders lieten eerder weten dat ze het jongetje al twee maanden niet hadden gezien. De moeder, stiefvader en oma van de jongens zitten vast. (RTL Nieuws)

Random Posts