Artsen verwijderen zeven centimeter glas uit man achterwerk

Een man die in China met ondraaglijke pijn werd opgenomen op de spoedafdeling. Hij moest na het maken van een röntgenfoto toegeven dat hij een wel erg vreemd voorwerp in zijn achterwerk had gestoken.

Volgens verschillende lokale media is het een getrouwde man die al twee dagen met een verstopping zat, maar schaamde zich kapot om hulp in te roepen. Toch besloot de man om hulp te vragen toen de pijn ondraaglijk werd. Hij ging naar de spoedafdeling waar hij, schreeuwend van de pijn om hulp vroeg. De artsen wisten eerste instantie niet wat de man scheelde, totdat de ze röntgenfoto’s hadden gemaakt.

Daar werd snel duidelijk wat er aan de hand was. Een glas van ongeveer zeven centimeter zat vast in zijn achterwerk en moest zo snel mogelijk worden verwijderd. Artsen waren bezorgd dat het glas, onder de hoge druk zou barsten, wat een dodelijke afloop zou kunnen betekenen voor de man.

De artsen hebben vervolgens eerst geprobeerd het voorwerp langs buiten zijn lichaam te halen, maar konden geen grip krijgen op het glas. Toen werd er besloten om tot een operatie over te gaan. Maar zelfs toen dokters het bizarre voorwerp met succes uit zijn lichaam hadden verwijderd, wilde de getrouwde man noch vertellen of toegeven hoe het glas in zijn achterwerk was beland.

Tip? App de redactie via 777-8090

Share

Random Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.