Artiestenwereld Suriname in rouw

De bekende Suripop zanger, saxofonist en percussionist en saxofonist Joey van Riessen is niet meer. Hij overleed zondag op 59-jarige leeftijd.

Van Riessen kreeg vooral nationale bekendheid door zijn optredens als vocalist bij Suripop. “Sisa sa we tai” is een bekend nummer van de artiest. Veel artiesten, kennissen en familieleden hebben geschokt gereageerd op het heengaan van de artiest. Hij was al geruime tijd ziek.

Van Riessen stond bekend als een goedlachse man en had naast zijn liefde voor muziek , veel passie voor de natuur. Aan het begin van dit jaar stond Van Riessen nog samen met oude muziekvrienden in Thalia tijdens het Galaconcert van Bryan Muntslag. De zanger deed in 2012 voor het laatst mee met Suripop en vertolkte daarbij het nummer Powisi van Cornelis Amafo. Ook Suripopnummers als ‘Sisa san we tai’ en ‘Srananman’ worden nog graag gedraaid.

Op social media is geschokt gereageerd op het heengaan van de zanger en multi-instrumentalist. “We zullen je missen, maar we zijn dankbaar dat je hebt geleefd”, schrijft Sonny Khoeblal.

Share

Random Posts