Anne Faber (25) uit Utrecht nog steeds vermist

Sinds vrijdagavond 29 september is de 25-jarige Anne Faber uit Utrecht vermist. Rond 17.00 uur vertrok zij vanuit Utrecht op haar zwarte opoefiets voor een fietstocht. Er was voor die namiddag/avond slecht weer voorspeld.

Rond 18.15 uur liet Anne via Whatsapp haar vriend liet weten dat ze in Hollandsche Rading was. En om 18.50 uur stuurt ze haar vriend een selfie. Te zien is dat ze in de regen staat. De selfie blijkt gemaakt te zijn in Baarn bij de kruising Hilversumsestraatweg/Amsterdamsestraatweg.

Om 19.50 uur ziet haar vriend dat een door hem gestuurd bericht niet wordt gelezen. (In een eerdere versie is het woord niet weggevallen).

Er is vervolgens geen enkel contact meer. Haar familie en vrienden maken zich ernstige zorgen en nemen rond 00.00 uur contact op met de politie.

Tot op heden ontbreekt ieder spoor van Anne.

Heeft u Anne ergens gezien die vrijdag 29 september of daarna? Laat dit de recherche weten via het tipformulier onderaan de pagina. Geef ook aan waar dat was en hoe laat het ongeveer was en waarom u denkt dat het hier om Anne gaat.

Uit de gegevens lijkt het er op dat Anne de ANWB-route 115802 heeft gefietst van Soest (nummer 64) richting De Bilt, mogelijk op weg naar huis. Dit is op vrijdag 29 september tussen ongeveer 19.00 en 20.30 uur. Het laatste signaal dat we van haar telefoon hebben ontvangen is van iets voor 19.30 uur, ten zuidwesten van Soest.

Bent u een bekende van Anne en heeft u vrijdag of later nog, contact met haar gehad? Bel 0900 -8844. Geef aan dat u belt i.v.m. de vermissing van Anne Faber. Wilt u liever anoniem reageren? Dat kan via 0800-7000. (Politie.nl)

Random Posts