55 pakken drugs ontdekt op een dubbele bodem van een container

Op zondag 8 april is er in een vrachtruimte van een vliegtuig 55 pakken drugs op een dubbele bodem van een container ontdekt. De afdeling Narcotica Brigade heeft de zaak onderzocht en er zijn vijf verdachten aangehouden.

Op dinsdag10 april werden na een onderzoek de 32-jarige Jonathan W. en 30-jarige Anthony S aangehouden. Jonathan is na te zijn verhoord dezelfde dag heengezonden, terwijl Anthony enkele dagen was ingesloten. Na verder onderzoek op 16 april is een vliegmaatschappij medewerker Steven P. (51) aangehouden.

Een luchthavenmedewerken Marino K. (48) is op donderdag 3 mei ook aangehouden. De vijfde verdachte is de 37-jarige vliegmaatschappij medewerker Humphey King, die zich op vrijdag 11 mei aanmeldde op de afdeling Narcoticabrigade.

Humprey werd op last van de procureur-generaal van Suriname opgespoord ter aanhouding en voorgeleiding ter zake overtreding van de wet verdovende middelen en deelneming aan een criminele organisatie.
Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie zijn Steven, Marino en Humphey in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Share

Random Posts