45-jarige vrouw bijna levend opgevreten door haar date

Wat een romantisch avond moest worden eindigde in een nachtmerrie, nadat een Russische verpleegster door haar 45-jarige date Anatoliy Ezhkov, op brute wijze is mishandeld en bijna levend is opgevreten.

Volgens de Russische bladen werd de vrouw door de kannibaal bedwelmd met alcohol, daarna werd hij gewelddadig en begon hij het slachtoffer op meedogenloze wijze te mishandelen.
Op een gegeven moment begon de man zijn slachtoffer in de neus, oren en vingers te bijten, meldt The Daily Mail. Dit duurde maar liefst vier uur en vond plaats in een hostelkamer in de stad Kurgan, centraal Rusland.

De 45-jarige dader was volgens de politie onder invloed van drugs en was eerst van plan zijn slachtoffer te dood te wurgen. Toen het hem niet lukte zin slachtoffer dood te wurgen, beet hij vervolgens de lichaamsdelen van zijn slachtoffer eraf.

De buren die het geschreeuw hoorden, schakelde de politie in. De vrouw is met een hersenschudding, gebroken ribben en ernstige beetwonden over haar lichaam naar het ziekenhuis gebracht en de 45-jarige kannibaal is aangehouden. Maar na het betalen van een borgsom, mag de kannibaal zijn rechtszaak in vrijheid afwachten. Dit tot grote woede en frustratie van de familie van de verminkte verpleegster.

Random Posts