36-jarige man seksueel misbruik en daarna om het leven gebracht door huisgenoten

Een 36-jarige man werd door drie ander mannen seksueel misbruik en om het leven gebracht in een appartement dat hij op Airbnb had gevonden, meldt de politie in Australië.

De politie van Melbourne zei dat ze de 36-jarige Craig Levy, Ryan Smart (37) en 41-jarige Jason Colton hebben aangehouden, nadat ze beschuldigd werden van het doden van de 36-jarige Ramis Jonuzi.

Volgens het politieonderzoek zocht het slachtoffer een appartement in Melbourne en zag een goedkope appartement staan op Airbnb.

Na een week bij de drie verdachten te hebben gewoond, besloot het slachtoffer om de appartement te verlaten. Woensdagavond, toen hij de woning verliet, werd hij door de drie verdachten aangevallen. Hij werd vervolgens met een voorwerp verkracht en daarna doodgeslagen.

De drie verdachten werden beschuldigd van moord, terwijl Colton ook werd beschuldigd van verkrachting. De verdachten werden in de cel geplaatst en kregen geen borgtocht.
Airbnb heeft zijn excuses aangeboden aan de familie van het slachtoffer en hebben de appartement van hun website verwijderd.

Random Posts