28-jarige vrouw overleden na brute mishandeling jaloerse vriend

In West- Rusland is een man veroordeeld tot een gevangenisstraf van 16 jaar nadat hij zijn vrouw in coma heeft geslagen en de beelden van de mishandeling aan zijn vrienden liet zien. Het slachtoffer Anastasia Oviannikova stierf vervolgens zes dagen later aan haar verwondingen.

Foto’s van de brute aanval tonen het slachtoffer op een bankstel met blauwe plekken over haar hele lichaam. Toen ze naar het ziekenhuis werd gebracht, blijkt het 28-jarige Anastasia zware kneuzingen, inwendige bloedingen en verschillende gebroken botten had. In het ziekenhuis belandde ze in een coma en stierf zes dagen later.

Volgens verschillende media begon de mishandeling toen het slachtoffer haar ex wilde verlaten. Uit het politierapport is gebleken dat het slachtoffer meerdere keren werd geschopt en met de vuist geslagen. Na de mishandeling liet haar ex de beelden aan zijn vrienden zien hoe het slachtoffer aan toe was.

Volgens vrienden van het slachtoffer had Anastasia iemand anders ontmoet en probeerde ze een nieuw leven op te bouwen en een manier zocht om haar gewelddadige ex te verlaten. Na jaren van mishandeling, pesten en intimidatie was ze echter te bang om hem te verlaten voor wat hij haar zou aandoen. Ook dreigde haar ex de broer en vader als ze hem zouden aangeven of als ze zouden proberen hem te stoppen met het mishandelen van de 28-jarige Anastasia.

Yulia Kuznetzova, een woordvoerder van de politie, zei:”In eerste instantie werd de man beschuldigd van zware mishandeling. Maar nadat het slachtoffer aan haar verwondingen stierf werden de aanklachten gewijzigd. Ook zou de ex hebben toegegeven dat hij haar heeft mishandeld en dat hij zijn redenen daarvoor had.

Random Posts