25-jarige moordverdachte Rayen Singh het land uitgezet

De 25-jarige Rayen Singh die verdacht word voor moord op zijn vriendin is op woensdag 9 augustus het land uitgezet.

De verdachte van Guyanese afkomst heeft volgens de politie in juli zijn 16-jarige vriendin Parbattie Lakhpal, om het leven gebracht. Het slachtoffer werd in haar appartement dood aangetroffen en haar keel was opengesneden. Volgens de buren hadden het koppel regelmatig ruzie, voornamelijk wanneer het slachtoffer om geld vroeg.

Parbattie Lakhpal en Ryan Singh
Parbattie Lakhpal en Ryan Singh

Op het bewuste dag liep het volledig uit de hand waarna het slachtoffer om het leven is gebracht door de verdachte. Na zijn daad vluchtte Rayen, naar Suriname en wist volgens de politie zich schuil te houden in een verlaten woning in Nickerie, maar werd al snel door de recherche in Nickerie opgespoord en aangehouden.

Uit politie onderzoek is gebleken dat de verdachte in 2015 zijn vorige ex-vriendin 52 keer met een scherpvoorwerp had neer gestoken, maar het slachtoffer overleefde het aanval. Na de aanval op zijn ex-vriendin in 2015  wist de verdachte uit de handen van de politie te blijven.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is de verkorte procedure van uitzetting ingezet. Bij de uitzetting is Rayen gelijk aangehouden door de Guyanese politie.

Random Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.