22-jarige vader misbruik negen maanden oude dochter en wurg haar daarna

Een Amerikaanse legerarts is ervan beschuldigd één van zijn tweelingdochters te hebben verkracht voordat hij haar om het leven zou hebben gebracht door haar te wurgen. De 22-jarige Christopher Paul Conway werd op dinsdag 14 november aangehouden wegens misbruik en moord op zijn negen maanden oude dochter.

Volgens de politie werd het kind eerst seksueel misbruik waarna de vader een touw om haar nek bond en haar vervolgens heeft gewurgd. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht met zware lichamelijk letsel, maar werd kort nadat ze in het ziekenhuis was opgenomen doodverklaard.

De vader zou hebben toegegeven aan de politie dat hij zijn dochter zou hebben verkracht en vermoord. Een woordvoerder van de politie zei ook dat de tweelingzusje van het slachtoffer uit huis is geplaatst en is onder toezicht van de kinderbescherming.

De borgtocht van de vader werd vastgesteld op $100.000 voor verkrachting, maar hij kreeg geen borgtocht voor de moord op zijn dochter. Als hij schuldig wordt bevonden, kan hij de doodstraf krijgen. De zaak zal op 21 november voor de rechter verschijnen.

Random Posts