19-jarige jongen schiet slapende moeder door om puppy

WILLIAMSTON – Een ruzie over een puppy is in de Amerikaanse staat Michigan uitgedraaid op een familiedrama. Na de woordenwisseling over het beestje schoot een 19-jarige man zijn slapende moeder door het hoofd. Volgens de lokale politie heeft de jongen verklaard dat zijn moeder hem verboden had de puppy in huis te nemen. Hij zit vast op verdenking van moord en een wapenmisdrijf melden lokale media.

Uren na de ruzie over het hondje wist de jongen een geladen pistool uit een afgesloten kast te halen. Hij zou daarna de slaapkamer van zijn moeder zijn ingegaan waar het drama zich voltrok.

De jonge man stapte daarna in de auto en reed urenlang door de buurt. Onderweg gooide hij het wapen in de struiken. Toen hij thuiskwam lichtte hij de politie in dat hij zijn 51-jarige moeder Lisa dood had aangetroffen. Agenten wisten te achterhalen dat tijdens de moord niemand anders dan de zoon, Andrew W., in het huis kon zijn geweest.

De moeder had de jongen opgedragen om de puppy onder te brengen bij zijn vader. De jongen heeft geen crimineel verleden. Hij zit voorlopig vast. Zijn advocaat wilde niet reageren. (Telegraaf)

Share

Random Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.