19-jarige die ex vermoordde had meerdere keren seks met het dode lichaam

Een tiener die zijn voormalige vriendin neerstak en seks had met het levenloze lichaam, had een zelfmoordbriefje achtergelaten, meldt de politie in Rusland.

De politie van Moskou zei dat ze een onderzoek zijn gestart nadat Artyom Iskjakov en Tatiana Strakhova, beide 19, dood in een appartement werden aangetroffen.

De verdachte de 19-jarige Iskjakov en Strakhova hadden enige tijd een relatie, maar omdat het slachtoffer geen seks met hem wilde hebben, kwam er een einde aan hun relatie.

Het slachtoffer ging verder met haar leven en begon een relatie met een ander, waardoor haar ex jaloers werd.
Vanwege het feit dat hij geobsedeerd was om seks te hebben met het slachtoffer, viel hij het slachtoffer aan op een avond toen ze thuiskwam.

In een zelfmoordbriefje dat hij aan zijn ouders schreef, legde Iskjakov uit dat hij zijn slachtoffer keel had doorgesneden en dat hij daarna drie keer seks had met het levenloze lichaam. Daarna ging hij een broodje eten en viel in slaap.

Enkele uren later werd hij wakker en had hij weer seks met het dode lichaam. Iskjakov vertelde zijn ouders dat het lichaam van Strakhova koud was zoals haar hart altijd al was.

De verdachte schreef ook over wat hij deed en vertelde zijn ouders dat hij zichzelf nooit zou kunnen vergeven voor zijn zonden, dus besloot hij zijn leven te beëindigen.

Hij verontschuldigde zich aan zijn ouders en de familie van zijn slachtoffer, die zeiden dat hij haar moest doden omdat hij steeds maar over seks met haar kon denken.

Uiteindelijk pleegde de verdachte zelfmoord door zichzelf op te hangen.

Share

Random Posts