18-jarige meisje beweert te zijn verkracht door twee politieagenten

Twee politieagenten in New York, worden beschuldigd van verkrachting. Volgens verschillende media hadden de agenten een tiener aangehouden voor bezit van drugs en hebben haar bijna een uur lang in een afgelegen gebied verkracht.

De 18-jarige Anna Chambers uit Brooklyn vertelde op haar Facebook-pagina over de verkrachting en vroeg anderen om haar verhaal te verspreiden. Volgens de advocaat van de tiener Michael David, waren het slachtoffer en haar vrienden door Brighton Beach aan het rijden toen ze door twee agenten Edward Martins en Richard Hall aan de kant werden gezet.

Toen het voertuig doorzocht werd vonden de agenten drugs in de tas van het slachtoffer. Daarna hebben de agenten haar in de boeien geslagen en haar in hun voertuig geplaatst. In plaats van haar mee te nemen naar het politiebureau reden de twee agenten met het slachtoffer naar een afgelegen gebied, waar ze de tiener bijna een lang hebben verkracht terwijl zij handboeien om had, en hebben daarna vrijgelaten.

Het slachtoffer ging vervolgens naar het Maimonides Medical Center waar artsen sporen van seksuele misbruik aantroffen en de politie inschakelde. De twee agenten beweren dat het seksuele contact wederzijds was en dat het slachtoffer liegt.

Een woordvoerder van de New Yorkse politie zei woensdag dat het incident in september plaatsvond, dat beide agenten zijn geschorst en dat het Bureau Interne Zaken samen met de districtsadvocaat zal werken in het lopende onderzoek. De New York Post meldde woensdagavond dat er een grote jury bijeen is geroepen om te horen wat er over de twee agenten wordt gezegd.

This post was last modified on October 23, 2017, 7:03 pm

Share

Recent Posts

Winkelier drie keer beschoten door militair te Frederikshoop.

Donderdag is aan de Frederikshoop een winkelier door een militair neergeschoten. Volgens ooggetuigen heeft de militair geprobeerd de winkelier te…

June 2, 2018 8:57 am

Jongetje aangevallen door pitbull ( video)

Op de beelden hieronder is te zien hoe het beest het jongetje aan zijn been beet en niet wilde loslaten.…

June 1, 2018 7:15 pm

Guno kapt broer terwijl die lag te slapen

De 48-jarige Guno W. rende op dinsdag 22 mei met bloedverwondingen het politiebureau Flora binnen. De gewonde man was op…

June 1, 2018 3:50 pm

Meisje krijgt klappen van politieagent in Rotterdam.

Op de beelden die viraal gaan op het internet is te zien hoe de dame de politieagent slaat en vervolgens…

June 1, 2018 3:37 pm

17-jarige jongen verdronken in de Surinamerivier

Het ontzielde lichaam van de 17-jarige jongen Shawn Lehman is op dinsdag 29 mei uit de Suriname rivier opgevist. Shawn…

May 31, 2018 4:57 pm

Rohilio aangehouden voor brandstichting

In de nacht van donderdag 3 mei op vrijdag 4 mei hadden onbekenden een woning in het ressort Meerzorg in…

May 31, 2018 6:58 am