18-jarige meisje beweert te zijn verkracht door twee politieagenten

Twee politieagenten in New York, worden beschuldigd van verkrachting. Volgens verschillende media hadden de agenten een tiener aangehouden voor bezit van drugs en hebben haar bijna een uur lang in een afgelegen gebied verkracht.

De 18-jarige Anna Chambers uit Brooklyn vertelde op haar Facebook-pagina over de verkrachting en vroeg anderen om haar verhaal te verspreiden. Volgens de advocaat van de tiener Michael David, waren het slachtoffer en haar vrienden door Brighton Beach aan het rijden toen ze door twee agenten Edward Martins en Richard Hall aan de kant werden gezet.

Toen het voertuig doorzocht werd vonden de agenten drugs in de tas van het slachtoffer. Daarna hebben de agenten haar in de boeien geslagen en haar in hun voertuig geplaatst. In plaats van haar mee te nemen naar het politiebureau reden de twee agenten met het slachtoffer naar een afgelegen gebied, waar ze de tiener bijna een lang hebben verkracht terwijl zij handboeien om had, en hebben daarna vrijgelaten.

Het slachtoffer ging vervolgens naar het Maimonides Medical Center waar artsen sporen van seksuele misbruik aantroffen en de politie inschakelde. De twee agenten beweren dat het seksuele contact wederzijds was en dat het slachtoffer liegt.

Een woordvoerder van de New Yorkse politie zei woensdag dat het incident in september plaatsvond, dat beide agenten zijn geschorst en dat het Bureau Interne Zaken samen met de districtsadvocaat zal werken in het lopende onderzoek. De New York Post meldde woensdagavond dat er een grote jury bijeen is geroepen om te horen wat er over de twee agenten wordt gezegd.

Random Posts