16-jarige tiener moeder stopt stuk steen in keel van pasgeboren baby

Een tiener die haar zwangerschap verborgen hield voor haar familie en vrienden heeft haar pasgeboren baby na haar geboorte gedood, meldt de politie in Colorado. De politie zei dat ze de 16-jarige Alaya Dotson hebben gearresteerd en dat zij wordt verdacht van moord op haar pasgeboren dochter.

Het politieonderzoek.
Volgens het politieonderzoek werd de 16-jarige meisje zwanger en hield het verborgen.Toen haar moeder vroeg of ze zwanger was, ontkende de tiener. Op de bewuste dag werd het meisje met hevige buikpijn wakker en ging naar het toilet waar zij van een gezonde meisje beviel.

Tegen de politie zei de tiener dat haar pasgeboren dochter Amekah, haar handen en voeten bewoog maar niet huilde. Toen wikkelde ze de baby in een deken en ging naar buiten naar de achtertuin van haar woning, waar zij een stuk steen in het keel van het pasgeboren kind stopte.

Moeder kreeg de schrik van haar leven.
Toen de moeder van de tiener in de tuin ging zag zij de bloedige deken op de grond liggen. Op een gegeven moment viel de baby uit de deken toen de moeder het probeerde op te rapen.

De moeder ging meteen terug in haar woning en belde vervolgens de politie. De baby werd naar het kinderziekenhuis overgebracht, waar artsen de steen hebben verwijderd en haar dood hebben verklaard. De doodsoorzaak was een gevolg van verstikking.

De tiener riskeert nu levenslang gevangenis en zit momenteel achter slot en grendel.

Share

Random Posts