13-jarige aangehouden voor woninginbraak aan de Tesimistaat

Dinsdag 12 september heeft de politie van Uitvlugt een 13-jarige verdachte aangehouden. Op de bewuste dag kreeg de politie in de vroege ochtend  een melding binnen van een inbraak aan de Tesimistaat.

Bij het zien van de politie wisten twee verdachten te vluchten, een derde verdachte een 13-jarige werd door de politie aangehouden.

Tijdens de buurt onderzoek troffen agenten op een terrein een Plasma televisie en een Tab III die klaar waren gelegd door de inbrekers  om mee te nemen. Vanuit een achter terrein verschaften zij zich via de vliering toegang tot het pand, meldt de politie.

De 13-jarige is vanwege zijn leeftijd na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie opgenomen in de sterkte van het jeugdcellenhuis te Opa Doeli. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de politie van Jeugdzaken. Aan de opsporing van de twee andere verdachten wordt gewerkt.

De politie van Uitvlugt kreeg in de vroege ochtend van dinsdag 12 september van alerte buurtbewoners een melding van een inbraak aan de Tesimistraat.

Bij aankomst van de politie zagen twee van de drie inbrekers kans te vluchten. De derde, een 13-jarige is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Bij een ingesteld onderzoek zijn een Plasma televisie en een Tab III die klaar waren gezet om mee te nemen, terug gevonden. Vanuit het achter terrein verschaften zij zich via de vliering toegang tot het pand.

De 13-jarige is vanwege zijn jeugdige leeftijd na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie opgenomen in de sterkte van het jeugdcellenhuis te Opa Doeli. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de politie van Jeugdzaken. Aan de opsporing van de twee kompanen wordt gewerkt.

Share

Random Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.